Abonnement

Månedsbox

(14 kundeanmeldelser)

DKK289,00 on the 1st of each month

Abonnements-selvforkælelse!

Du modtager din Mica Box 1 gang hver måned – uden binding!

Indholdet af din Mica Box er aldrig det samme, og du er garanteret, at indholdet ALTID overstiger værdien af din pris.

Boxen kan fx indeholde:

Englekort, røgelse, krystaller, øvelser, økologiske æteriske olier, urter, te, hudpleje, månedens energi, numerologi, Feng Shui, lys, smykke, aroma terapi, sprays, astrologi, badesalt, sæbe, økologisk ceremonial cacao.

 • BEMÆRK: Mange af forsendelseskasserne der sendes ud er genbrug, hvilket er hvorfor udseendet varierer
 • Fri Fragt
 • 100% Tilfredshed
 • Ingen Binding

First payment: 01/02/2022

Kategori: Tag:

Lækre månedsenergier i et kærligt, motiverende og omsorgsfuldt fællesskab.

I mine workshops har jeg gennem tiden set, hvordan vi kvinder i fællesskab kan støtte, guide og nære hinanden. Der sker noget helt særligt, når vi opholder os sammen i et trygt, kærligt og varmt miljø. Og jeg vil gerne have dig med!

Derfor har jeg lavet en Mica Box, som er omdrejningspunktet for en energi som vi vil praktisere en måned ad gangen.

Du kan arbejde med månedens energi i et online fællesskab, hvor der kan dele og udveksle øvelser, rutiner og handlinger, der fastholder os i en sund og selvkærlig hverdag.

Når du tilmelder dig, vil du blive meldt ind i et skønt udviklings-fællesskab på Facebook, hvor vi hver måned kan dele energien med hinanden. Vi skal hygge os, være faglige, lære om øvelser og ritualer, og dele livet med hinanden.

NATURENS VISDOM
Du vil helt fra bunden lære krystallernes magi at kende, og du vil gradvist øge dit kendskab til flere og flere sten, krystaller og mineraler. Du vil trygt blive guidet i hvordan du bruger dem og hvordan du skal omgås dem.

Mica Box er skabt til dig der gerne vil
• være i et fællesskab med andre fantastiske kvinder, der vil dele deres dejlige energi med dig
• lære hvordan du bruger forskellige krystaller
• lære hvordan du bruger dine krystaller i praksis
• fastholdes i de gode vaner og rutiner
• motiveres gennem læring og fælleskab
• have et trygt community med plads til forskelligheder og unikke hjerter

Du får tilsendt en kærlighedspakke hver måned – uden binding selvfølgelig.

Du bliver taget trygt i hånden og guidet hele vejen gennem din Mica Box og du vil blive inspireret til, hvordan du ellers kan bruge elementerne i denne smukke selvkærlighedspakke.

Det koster 289,- pr. mdr. at hoppe med ombord, og du kan melde dig ud præcist når det passer dig – ingen bindinger!

Hvis du allerede nu ved, at dette skal være en del af dit nye selvkærlige år, så meld dig til her på shoppen.

Jeg vil elske at have din energi med på holdet <3

EVERYTHING VIBRATES!

I alt kærlighed Moon Mica

OBS: Du kan opsige dit abonnement inden d. 20 hver måned. Herefter vil jeg have købt ind til din box, og du kan derfor først opsige dit abonnement måneden efter. Alle boxe bliver sendt senest d. 5. i måneden.

Vægt 1 kg

14 reviews for Månedsbox

 1. Stine

  Boxen er så fint pakket at oplevelsen starter allerede ved udpakningen, hvor man mødes af en skøn duft, mens man går på opdagelse i de små overraskelser. Det er en dejlig måde at forkæle sig selv lidt på, og fællesskabet omkring Mica Box er virkeligt fint. Jeg kan på det varmeste anbefale at give sig selv eller andre en Box, hvis man vil gøre lidt ekstra for sig selv og sin spirituelle side.

 2. annelykkebopetersen (verificeret ejer)

  Dette er en genial opfindelse!! Jeg er ny i krystal-universet, men med Mica Boxen er jeg støttet hele vejen og det er som en leg at lære nyt – hver måned. Tak for at gøre det muligt ❤️

 3. Nanna

  Jeg kan kun anbefale denne. Det har været en smuk og mild oplevelse at modtage den, og den har hjulpet mig med at komme ned i gear, sætte fokus på nydelse og selvforkølelse, og ikke mindst har den hjulpet mig til at opdage ny side af mig selv, og arbejde med disse. En varm og stor anbefaling

 4. Winnie (verificeret ejer)

  Jeg er så glad for at modtage denne skønne box hver måned selvom jeg er ny indenfor krystal værdenen så kan jeg sagtens bruge den! Der er gode beskrivelser med også er ejeren Kristina ikke mindre end fantastisk til at svare på spørgsmål og fantastisk som person

 5. Vibeke

  Jeg vil helt klart anbefale denne selvforkælelse fra Mica box❤️en pakke fyldt med smukke krystaller og spændende overraskelser, en lukket facebook gruppe hvor vi deler energier, tanker, erfaringer og meget mere. ❤️

 6. sonjauhre (verificeret ejer)

  Jeg er helt vild med min Mica Box. Energierne er simpelthen SÅ fantastiske og Kristina er enormt inspirerende. Det er dejligt at vi har gruppen på Facebook hvor vi kan dele billeder og oplevelser. Jeg ser SÅ meget frem til de næstkommende Mica boxe! Et stort tak til Kristina for hendes store engagement med at gøre indholdet i boxene spændende og vedkommende ❤

 7. Hannah Freja Læssøe (verificeret ejer)

  Mica box er simpelthen genial. Det er som at få en gave med posten hver måned. En måned der derved bliver fyldt med læring og nærvær og selvkærlige tanker. Noget jeg selv har savnet meget. Pakkens indhold er smukt indpakket, indbydende og spændende. Det er næsten som at finde en skatkiste ♥️ når man spændt åbner låget mødes man med en skøn aroma, der opfordrer til nærvær, kærlighed og nysgerrighed. En perfekt gave til sig selv ♥️

 8. Christina (verificeret ejer)

  Hvis du vil inspireres og åbne din verden for det spirituelle, vil jeg anbefale MICA BOX ✨ Bare duften når du åbner din box er fortryllende og det er de smukkeste sten og krystaller!
  Det er en kæmpe gave til dig selv at forkæle dig med Mica Boxen – du bliver inspireret, hjulpet og får energi redskaber til at ændre og forbedre dit liv
  Du kan mærke Kristinas hjerte og sjæl hele vejen igennem ❤️ Min første box har hjulpet mig SÅ meget på min vej og jeg glæder mig ubeskriveligt til at modtage den næste gave til mig og min rejse

 9. margrethepstrand (verificeret ejer)

  Den første box var simpelthen så lækker og spændende. Og det er skønt at være en del af et inspirerende kvibdefællesskab. Jeg glæder mig meget til den næste box og til at dele mine oplevelser med de andre.

 10. Vibeke R

  Sidder som et lille barn juleaften og venter på at min pakke skal komme.
  hvad har Kristina nu fundet på? Hvilket tema er det denne gang?
  Så kommer den
  Energien er høj. Når man løfter låget på boxen fornemmer jeg krystallernes energi, duften af æteriske olie. Temaet er omtalt i et brev i. Også denne måned passer det lige til mig.
  Jeg har siddet i spændning hver den 1. i de sidste 14 måneder og modtaget denne fantastiske Mica Box. Jeg nyder den hver gang. Jeg vil hel klart anbefale denne form for selvforkælelse.

 11. Zanna Ibina Worsøe

  Micaboxen er virkelig hver en krone værd. De ting der er med er højtvibrerende, smukke og nøje sammensatte. Elsker der er foreslag med til hvordan man kan bruge sine krystaller til at komme længere… Jeg anbefaler boxen til alle..

 12. Malene Ahlgren

  Jeg tilmeldte mig månedsboksen og tænkte, at jeg kunne altid melde mig fra igen, hvis indholdet ikke var særligt godt. – Eller hvis indholdet mest bestod af andet end krystaller.
  Men jeg må indrømme, at både indhold og kvaliteten er super godt, – og mest består af skønne og numse-sparkende krystaller!
  Nu glæder jeg mig hver måned som et lille barn til juleaften og spejder langt efter DAO

 13. Sanne Kronholm

  Jeg glæder mig hver måned til at åbne min magiske krystalboks, og den skuffer aldrig.
  Jeg får helt klart udvidet mit sortiment af krystaller, for den indeholder de smukkeste sten, som jeg slet ikke vidste, at jeg manglede.
  Det er ren selvforkælelse og kærlighed bragt lige til døren:0)

 14. Jeannette Birkholm (verificeret ejer)

  Er helt ny i denne verden og det har i den grad givet mig et spark bag i til at starte min spirituelle rejse!
  Er så tilfreds med min Aller første Mica box!
  Jeg må sige den tog pusten fra mig da den var meget spot on!
  Skøn skøn box!

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *