preloader

Om Os

Vores Histoie

Med vores livslange passion for krystaller og naturens energi, stiftede vi Mica Boxen i 2018. Siden da har hundredevis af kvinder – og mænd – hver måned modtaget invitationen til at arbejde i dybden med sig selv og naturens smukke vidundere.

Til Dig Fra Os

Vi bestræber os på, at udvikle de smukkeste og mest højtvibrerende boxe hver måned. Vi bruger enormt lang tid på at finde de bedste leverandører, som har hjertet på det rigtige sted. Det er nemlig vigtigt for os, at vi kan stå 100% inde for indholdet af de boxe vi sender ud. Derfor håndplukker og tester vi alt, inden det ryger gennem nåleøjet og ned i din lækre pakke. Det betyder, at vi har haft alle krystaller i hænderne og dermed kan sikre den ønskede kvalitet. Her bestiller vi aldrig hjem fra udlandet eller Internettet.

MicaBox.dk er en lille familie-virksomhed, som er grundlagt af mig – Kristina. Min familie hjælper til, når jeg har bug for ekstra hænder eller inspirerende hoveder. Fx har min mor syet smukke poser af økologisk genbrugs-bomuld og mine søstre hjælper med at få jeres Boxe fint pakket.

Tak, fordi du følger med.

© 2020 MICA BOX
[]